top of page

CUPPING - Sjælessans

Opdateret: 31. mar.

Når du først har prøvet cupping, så vil du gerne have flere behandlinger.

Cuppingen er måske ældre end akupunkturens, da de gamle ægyptere menes at være blandt de første, som anvendte metoden. Oldtidens lægers cupping-set kan man se er mejslet ind i stentavler. Cupping er blevet meget populær i Danmark de senere år, og bruges bla. også i sportsverden, da det hjælper musklerne med at slappe af, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret.


Behandlingen foregår ved, at en eller flere cupper bliver placeret på kroppen, for eksempel på ryggen, benene eller skuldrene. Cupperne sættes på huden og der skabes et vakuum og det er her effekten på cupperne opstår. Det vakuum der opstår i cupperne, virker som dybdegående massage. Cupping er en mild behandlingsform, som ikke gør ondt. Det føles, som en helt almindelig massage, så lider du af nåleskræk er Cupping fantastisk.


Hvad er cupping godt for

Cupping har en effekt på en lang række lidelser bl.a. væskeophobninger, vægtøgning, lændesmerter, nakke-og skuldersmerter, smerter i led som knæ, hofter, ankler, håndled, albueled, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, eksem, psoriasis, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, fertilitetsproblemer, Kredsløbsproblemer, musearm, myoser, hovedpine, migræne, dårligt immunforsvar, dårlig udrensning.


Cupping kan hjælpe med at åbne ”blokerede” områder i kroppen, sådan at affaldsstofferne i kroppen kan ledes bort, og du kan opnå fornyet energi.


Selve behandlingen

Behandlingen varer op til 30 minutter, varierer selvfølgelig alt efter problemet. Først starter behandlingen med der masseres på de berørte områder med cupperne og derefter sættes de på og de sidder normalt på huden i ca. 15 minutter. Afsluttes med let massage igen. Vær opmærksom på at der oftest efter endt behandling kan forekomme tydelige mærker efter cupperne, det er afhængigt fra person til person. Der er ganske ufarligt, det skyldes blot at blodet stiger til overfladen. Mærkerne forsvinder efter 1-6 dage.Cuppingen er måske ældre end akupunkturens, da de gamle ægyptere menes at være blandt de første, som anvendte metoden.
Efter en behandling kan du opleve ømhed kan opstå i kroppen, ligesom enhver form for massage, da der bliver løsnet op for affaldsstofferne i kroppen. Husk at drikke rigeligt med vand bagefter.


Hvis du har fået lyst til en behandling, så book endelig her!

Comments


bottom of page