top of page
hjerter

Hjerte Healing

Hjerte Healing

Denne healing åbner og healer dit hjerte. Healingen foregår med højt vibrerende universal engle, krystal og diamantenergi. 

60 minutter

Kr.

750

massage

Kranio Sakral

Kranio Sakral

Kranio-sakral Terapi er en meget blid men dybtgående behandlingform, som arbejder med kroppens egne ressourcer og med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Kranio-sakral arbejder med knogler, mebraner (hjernehinder, Cerebospinal væske (hjernevækse), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Den giver en stor effekt på hele kroppen.

Kr.

500

Reiki Behandling

Reiki Healing

Reiki

Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for. Både fysisk, psykisk og åndeligt. Den hjælper der hvor vi selv står. Reiki er katalysator for de helbredende processer og finder de steder hvor kroppen der er i ubalance.

Kr.

750

model-ear-with-acupuncture-needles-table.jpg

Øreakupunktur

Øreakupunktur

Har du ubalancer og smerter i din krop er øreakupunktur en hurtig og fantastik behandling.

Kr.

300

Guddommelig Healing

Fjern Healing

Fjern Healing

Fjernhealing skaber ro og balance til din krop og sjæl. Du behøver ikke at være i klinikken for at få en healing. Du skal blot ligge stille når du modtager healingen.

60 minutter

Kr.

650

Ansigtsmassage

Welness

Wellness

Med denne behandling bliver du max forkælet. Du får tre behandlinger i en, så du vil kun føle dig afslappet og godt i din krop bagefter. Denne behandling er til dig, der er stresset eller har smerter i kroppen.

Kr.

800

Skærmbillede 2021-08-14 kl. 23.11.37.png

Access Bars

Acess Bars

Access Bars består af 32 punkter i hovedet som påvirker forskellige områder i kroppen. Områderne rummer dine meninger, ophobede tanker og blokeringer som du ubevidst har fået igennem hele dit liv. Og ved at berøre disse punkter blidt frigøres dine tanker, følelser, overbevisninger, negative fordømmelser og begrænsninger. Behandlingen hjælper dig med at give slip på dine dårlige vaner, vaner mønstre og giver dig energi til at tænke på en ny måde og til at se nye muligheder.

 

Så føler du dig stresset, mangler overskud, føler du ikke er god nok eller kan gøre det du altid har drømt om, føler dig begrænset eller har angst, så skal du prøve en Access Bars behandling.

90 minutter

Kr.

650

3580.jpg

Cupping

Cupping

Cuppingen er måske ældre end akupunkturens, da de gamle ægyptere menes at være blandt de første, som anvendte metoden. Oldtidens lægers cupping-set kan man se er mejslet ind i stentavler. Cupping er blevet meget populær i Danmark de senere år, og bruges bla. også i sportsverden, da det hjælper musklerne med at slappe af, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret.

Kr.

550

bottom of page