top of page
IMG_3653.HEIC

Kranio Sakral Terapi til heste 

Det bedste valg for en sundere, gladere og mere harmonisk følgesvend.
Velkommen til Horse Sence & Healing!

En helende tilgang til velvære

Kraniosakal Terapi også kaldet KST er en blid og holistisk tilgang, der har vundet stort popularietet blandt hesteejere over hele verden. Denne terapiform fokuserer på at optimere kroppens naturlige helingsprocesser ved at arbejde med det kraniosakrale system, der omfatter kraniet, rygsøjlen og korsbenet.

 

Heste, ligesom mennesker, kan opleve en række fysiske og følelsesmæssige ubalancer, der kan påvirke præstationer, bevægelighed og generelle trivsel. Kraniosakral terapi tilbyder en skånsom og ikke-invasiv tilgang til at lindre disse ubalancer og genoprette harmoni i hestens krop.

 

Ved en kraniosakral session bruger jeg blide teknikker til at evaluere og behandle eventuelle spændinger, blokeringer eller ubalancer i det kraniosakrale system. Dette kan omfatte forsigtig manipulation af kraniet, rygsøjlen og halebenet for at forbedre cerebrospinalvæskens strøm og genoprette optimal funktion af nervesystemet.

 

Som dyrejer kan man blive overrasket over hvor meget behandlingen påvirket hesten når man ser jeg trykker meget blidt. Det tryk, jeg anvender når jeg arbejder med Kraniosakralterapi, er kun et 5 grams tryk, det samme hvis du kommer en vingummibamse på din håndflade.

 

En stor fordel ved kraniosakral terapi er den evne til at adresseret både fysiske og følelsesmæssige problemer hos hesten. Traumer, stress og angst kan manifestere sig som spændinger eller blokeringer i det kraniosakrale system, som jeg kan hjælpe med at frigøre disse følelsesmæssige belastninger og fremme en dybere følelse af ro og velvære.

 

Jeg oplever positive resultater efter en session, herunder forbedret bevægelsesfrihed, øget afslapning, koncentration, samen en generel forbedring af hestens trivsel og helbred. Det er meget vigtigt, at KST ikke er en erstatning for traditionel veterinærpleje, men et værdifuldt supplement til pleje af hesten.

 

I sidste ende handler kraniosakral terapi om at skabe balance og harmoni i hestens krop, sind og ånd.

KST hjælper mod:

  • Smerter og ubehag 

  • Stress, uro

  • Et overspændt nervesystem

  • Led

  • Muskulatur, bindevæv og fascier

  • Blokeringer

  • Chok og ubalancer

  • Skævheder

og meget mere...

Horse Sence & Healing

Horse Sence & Healing startede da jeg fik mine elskede heste efter vi flyttede til dette dejlige sted. Jeg måtte få mig en uddannelse til heste, da det gik mere og mere op for mig, hvor vigtig det er at både rytter og hest bliver behandlet. Jeg er eksaminieret Kranio Sakral Terapeut hos Klinik Jylov på Fyn.

Bestilling

IMG_2508.HEIC

1

Kørsel

10-20 km  50,00 kr.
21-40 km      100,00 kr. 
41-60 km   150,00 kr.
61-80 km   200,00 kr.
81-100 km    250,00 kr. 

Over 100 km aftales nærmere. 
Ved kørsel til Fyn og Jylland betales der en ekstra broafgift på 400,00 kr. som fordels på de besøg, der er den pågældende dag. 

2

Pris

Behandling af hest ca. 1 time. Men det kan også være mere eller mindre alt efter hvordan hesten har det. 

Pris ca. 700,- kr. inkl. moms. Køber du et klippekort a 3 behandlinger, får du rabat.

Du modtager en SMS 30 timer før dit besøg. Et afbud skal ske senest to timer før.

3

Behandling

Når jeg behandler din hest med KST, så vil jeg samtidig give din hest healing, da det er en rigtig god kombination af begge dele som din hest har rigtigt godt af at få i sin helingsproces.

Hvis din hest også har brug for laser, vil jeg også give den det .

IMG_5473.jpg

Bestil en tid!

Tak for din henvendelse!

Du kan også ringe eller sende en besked på SMS til 6014 7400

bottom of page