top of page

Access Bars kan stærkt anbefales hvis du har stress, angst og for mange tanker i hovedet

access bars

Ro til krop og sjæl

Access Bars® er noget af den mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet. Første gang jeg prøvede det var jeg stress ramt, mit hoved og min krop var fyldt med larm og uro. Jeg kan huske, at jeg havde svært ved at fokusere og da jeg kørte bilen ind mod København, tænkte jeg at dette her var et råb om hjælp. Hvordan kunne sådan en behandling give mig ro. Det vidste sig, at det skulle det. Jeg har aldrig været mere afslappet i mit liv da jeg lå der på briksen, jeg kan huske at jeg tænkte på hvordan det kunne lade sig gøre, for da jeg trådte ind ad døren, var jeg jo vildt stresset i kroppen.

 

Access Bars® består af 32 punkter i hovedet som påvirker forskellige områder i kroppen. Områderne rummer dine meninger, ophobede tanker og blokeringer som du ubevidst har fået igennem hele dit liv. Og ved at berøre disse punkter blidt frigøres dine tanker, følelser, overbevisninger, negative fordømmelser og begrænsninger. Behandlingen hjælper dig med at give slip på dine dårlige vaner, vaner mønstre og giver dig energi til at tænke på en ny måde og til at se nye muligheder.

 

Så føler du dig stresset, mangler overskud, føler du ikke er god nok eller kan gøre det du altid har drømt om, føler dig begrænset eller har angst, så skal du prøve en Access Bars® behandling.

 

Access Bars® er godkendt som kropsterapi og godt for:

 

*Indre ro i kroppen

*Øger indlæringen, bedre koncentration

*Reducer stress og tankemylder

*Forbedre din nattesøvn

*Giver dig bedre overskud

*Bedre klarhed og balance

*Positiv effekt på ADHD, OCD og autisme

 

 

Det er videnskabeligt bevis på, at Access Bars® virker og reducere stress, angst og depression med over 80%. Global Neuroscience Research Foundation har i 2015 lavet en undersøgelse hvor:

 

  • 63% deltagerne oplevede en højere bevidstheds tilstand under behandlingen.

  • 85% af deltagerne i denne undersøgelse havde en ændring i deres QEEG-sammenhæng. Dvs. at deres energi flow simpelthen ændrede sig.

  • 63% af deltagerne, efter at have modtaget Access Bars, var i en følelsesmæssig og / eller fysisk overgang.

  • Af de 63% i overgang var 42% af deltagerne i følelsesmæssige transition, mens 40% var i en fysisk overgang

 

Resultaterne viste blandt andet at under behandlingen begyndte blokeret energi at flyde igen. Og det er det der er så fantastisk med Access Bars.

 

Selve behandlingen

Du ligger fuldt påklædt på massagebriksen, mens jeg blidt berører energipunkterne. Det er så blidt og en afslappende behandling at du kan falde i søvn undervejs eller opleve du kommer i en dyb tilstand af ro.

 

Skulle denne behandling være noget for dig, så kontakt mig endelig.

bottom of page