top of page

OM MIG

Jeg er mor til to drenge, hvor den yngste lige er flyttet hjemmefra. Noget som godt kan være hårdt for en mor, men også samtidig en ny start på min 2. ungdom. Det har så gjort, at jeg nu har mere tid til mig selv og kan få ført min drøm ud og hjælpe andre med de samme problemer som jeg selv har været igennem i mit liv. Jeg er gift og bor på landet, hvor der er højt til loftet på en vidunderlig gård hvor vi har heste og en skøn hund som jeg elsker at nyde naturen med. Det er her jeg lader batterierne op, som er så vigtigt i en travl hverdag.

 

Jeg har altid arbejdet med marketing og med stramme deadlines og stress, her har jeg ikke altid har haft forbindelse til min krop. Jeg tror det er den klassiske som der sker for mange mennesker. Og det var det også i mit tilfælde, til sidst kunne jeg ikke mærke min krop og min sjæl mere, så jeg mistede simpelthen forbindelsen til mig selv og min sjæl. Jeg blev desværre syg på den hårde måde, med mange smerter i min krop og kunne ikke gå. Lægerne kunne ikke finde ud af hvad der var galt, og jeg røg frem og tilbage på hospitalerne. 

 

Vidste du godt, at du kan gøre dig selv syg når du hele tiden overhører din krop og din sjæls skrig. Det gjorde jeg! Så først da jeg lå ned, og ikke kunne gøre noget som helst, først der fandt jeg hjem til mig selv igen, og det var her Sjælessans blev født. Jeg ville hjælpe andre sjæle der lige som mig selv havde overhørt deres krop og sjæls signaler. Og allerhelst før de kommer helt der ud hvor jeg var.

Sjælessans som det hedder så smukt på latin Anima Sensus  – vores livskraft, vores hjemsted for vores indre liv. Sjæl er et andet ord for bevidsthed. Og det er jo det det handler om at vi har vores egen livskraft. Jeg ønsker dybt i mit hjerte, at du skal få kontakt til din smukke sjæl og din krop. Føle at du bliver omfavnet med kærlighed, ro og styrke så du kommer hjem til dig selv igen. Ved at du har kontakt til din sjæl og dit hjerte, lever du livet ud fra det du er kommet her for.

Al kærlighed Elissabeth

Af uddannelser har jeg bl.a. taget en Livsenergi uddannelse hos Hjertekernen v. Joan Carstensen, Reiki uddannelse på Reiki-skolen af Reikimester Anne-Marie Risbjerg, Divine Masterhealer hos Savannah Søndergaard. Esoterisk Healer hos Teresa Thaning. Kranio-Sakral hos Dig i Centrum.

”Gå ikke udad, men indad; i menneskets indre bor sandheden” Augustin

Citat.JPG
Billede af Aaron Burden

Sjælessans som det hedder så smukt på latin Anima Sensus – vores livskraft, vores hjemsted for vores indre liv. Sjæl er et andet ord for bevidsthed. Og det er jo det det handler om at vi har vores egen livskraft. Jeg ønsker dybt i mit hjerte, at du skal få kontakt til din smukke sjæl og din jordiske krop. Føle at du bliver omfavnet med kærlighed, ro og styrke så du kommer hjem til dig selv igen. Ved at du har kontakt til din sjæl og dit hjerte, lever du livet ud fra det du er kommet her for.

Lys & Kærlighed
Elissabeth

bottom of page