top of page

Hvad siger andre?

Nedenfor finder du andres feedback om mine behandlinger

IMG_3903.jpg
IMG_3903.jpg

Kranio Sakral - healing...

Jeg henvendte mit til Sjælessans i forbindelse med opståede lændesmerter, samt kraftige nakkesmerter. Nakkesmerterne var meget intense, og de medførte til spændinger, samt hovedpine. Lægerne havde diagnosticeret smerterne som Whiplash. Beth udførte cupping på min lænd, hvilket havde rigtig god effekt, jeg har ikke haft smerter efterfølgende. Dernæst har jeg modtaget 3 behandlinger med KST på min nakke. Det bevirker at jeg kan fungere i min hverdag ikke længere lider af hovedpine. Beth arbejder på flere nivauer, hvor både krop og sind kommer i spil, hvilket jeg personligt havde stor gaven af. Jeg kan varmt anbefale Beth som behandler, da hun ser det hele menneske og er meget kompetent indenfor sit fag.

Emilie

IMG_7774.jpg

Mixbehandlinger

Jeg har gentagne gange haft brug for Beths hjælp og kan kun anbefale hende. Hun spænder sig over flere forskellige behandlings muligheder, så der er noget for ethvert behov. Jeg får ofte et mix af behandlinger alt efter hvad min krop og mit hoved har behov for, og min krop og sind tager altid imod. Jeg har en enkelt gang haft glæde af Beths fjernhealing.

Dorte

IMG_7774.jpg

Cupping - healing - kranio Sakral - ørearkupunktur

Access Bars

Jeg kom til Sjælessans og var i en meget stresset periode af mit liv . Jeg fik en Access Bars behandling. Det er langt tid siden jeg har oplevet at få slappet så meget af i min krop. Jeg kan bestemt anbefalde denne form for behandling og Beths

professionelle måde.

Søren

Cupping

Tusind tak for en fantastik behandling, jeg havde mange smerter i min ryg og lænd. Og efter to behandlinger, havde jeg det godt i min ryg igen. Jeg vil bestemt anbefale Beth behandlinger, da hun ser på hele din krop.

Finn

bottom of page