top of page

Access Bars - Sjælessans

Første gang jeg mødte navnet Access Bars®, der var jeg i min største krise i mit liv. Jeg havde været ude for en bilulykke, hvor min bil blev totalskadet, og hvis jeg ikke havde kørt i en stationcar, så havde min to drenge ikke været i live i dag. Jeg havde været igennem en skilsmisse pga. utroskab, fyring og mit selvværd var lig nul. Jeg søgte desperat efter en behandling der kunne hjælpe mig med at komme ud af min stress, mit sorte hul og alle de tanker jeg havde i mit hoved. Jeg faldt over Access Bars® på nettet, og jo mere jeg læste om det, jo mere kunne jeg mærke at det måtte jeg prøve hvad kunne der ske ved det? Det kunne jo måske hjælpe mig i sidste ende, omend så ikke bare give mig lidt mere ro i min krop. Jeg kan huske, at jeg følte først, det var meget mærkeligt, at ved at blive trykket på nogle punkter på sit hoved, skulle hjælpe mig. Men jeg valgte at have et åbent sind og bare ligge på briksen og tage imod. Da jeg besluttede mig til at give slip, så havde jeg den dejligste ro i min krop og det var en fantastisk behandling, hvor jeg bagefter var meget afslappet i min krop. Jeg havde en ro i min krop, som jeg ikke havde følt i meget lang tid. De efterfølgende dage og uger, kunne jeg mærke at der sket noget og en dag, så tog jeg mig selv i at tænke over at jeg var mere glad, tænkte ikke på ulykken eller alt det andet jeg havde været igennem - jeg havde fået en mere ro og balance i min krop og sind.


"Da jeg besluttede mig til at give slip, så fik jeg den dejligste ro i min krop og det var en fantastisk behandling, hvor jeg bagefter var meget afslappet i min krop"

Jamen hvad er Bars?

Der er 32 bars punkter – energipunkter på dit hoved, og det er her du lagre alle dine tanker, ideer, overbevisninger, emotioner og holdninger. Du ligger fuldt påklædt på en briks, og når jeg så kører bars og trykker meget blidt på dem (bliver de aktiveret), som påvirker forskellige områder der kan rumme ophobede tanker, meninger, blokeringer, krop, seksualitet, som du ubevidst har opbygget gennem dit liv.


Bars er dybest set databasen på din computer. Det er bogstaveligt talt de ting, du har lagret igennem dit liv. Bars giver dig adgang til handlingsmønstre, synspunkter du har haft mig dig fra din barndom.


Access tilbyder dig værktøjerne og spørgsmålene til at skabe alt, hvad du ønsker på en anderledes og nemmere måde og ændre de ting i dit liv, som du ikke har været i stand til at ændre før nu.

Det gør så at du har nemmere ved at være mere nærværende i det liv. Formålet med Access Bars® er at frigive fysiske og mentale blokeringer, der er lagret i kroppen og sindet, som holder dig fast i et bestemt handle- eller tankemønster. Du behøver ikke at være aktiv når du ligger på briksen og du behøver bestemt heller ikke at forstå det, men jeg kan sige så meget at det virker. Som minimum virker behandlingen afstressende, og som det bedste kan det forandre dit liv.


Access Bars® er godkendt som kropsterapi og er godt for:

  • Giver klarhed

  • Indre ro og balance i dit liv

  • Forbedre din nattesøvn

  • Forbedre dit selvværd

  • Øger indlæringen, bedre koncentration

  • Reducer stress og tankemylder

  • Giver dig en evne til at være i nuet

  • Positiv effekt på ADHD, OCD og autisme

  • Fastlåste mønstre

  • Tristhed og uro


Så føler du dig stresset, mangler overskud, føler du ikke er god nok eller kan gøre det du altid har drømt om, føler dig begrænset eller har angst, så skal du prøve en Access Bars behandling kan kun anbefales her fra. Ønsker du en behandling bestil din tid herAl Kærlighed

Elissabethh <3
Comments


bottom of page