top of page

Healing til dit hjerte og sjæl

Få åbnet op til dit hjerte så du står stærkt i dig selv, i et kærligt lys

Hjertet er det sted vi lukker først når livet bliver for hårdt at mærke. Når man får healing, så tilfører det livsenergi og lindre ofte smerter og forøger hastigheden af din healingsproces. Det formindsker stress og afbalancerer din energi - dit energisystem oplades. Ofte er det mangel på denne livsenergi der giver ubalancer i den ikke fysiske krop der så udvikler sig til fysiske symptomer og så senere til sygdom. Så når din hjerte, aura og subtile krop blive opladet kan sundheden komme tilbage til din fysiske krop. Når din krop er fyldt med livsenergi er du hel, ingen ubalancer i kroppen - ingen træthed, dårligt selvværd, angst, stress og andre symptomer du måtte føle. Et ubalanceret hjertechakra viser sig som fysiske ubalancer i kroppen ved:

*smerter

*spændinger i skuldre

*øvre ryg

*hjerteproblemer

*astma

*bronkitis

*allergi

*brystkræft

*sorg

Jeg giver dig blid healing som har det formål at genåbne dit fantastiske hjerte igen. Jeg forbinder mig som kanal og formidler den blideste kærlighed til dit ♡ og din sjæl.

Med hjertehealing står universet og vores sjæl klar til at få healet de hjertetraumer, vi har oplevet i dette eller tidligere liv. Hjertet er vores indre vejviser og derfor er det vigtigt at vi har kontakt til vores hjerte. Hjertehealing arbejder helt ned på celleplan og det er dokumenteret, at hjertet er den stærkeste generator, så derfor er det vigtigt at vores hjerte / hjertechakra er i balance.

 

Selve behandlingen starter med en kort samtale der kan f.eks handle om stress, psykisk, dine ønsker, spørgsmål. Derefter starter jeg selve behandlingen og her kan der dukke ting op du kan få mere klarhed over under selve healingen. Det kan være billeder, dufte, symboler, lyde eller andet du kan opleve.

Hjertehealing er for dig der er har været presset længe og ikke længere kan mærke eller kende dig selv. Ikke er lykkelig og savner noget i dit liv eller bare ønsker at komme hjem til sig selv med en dyb kærlighed.

Hjertehealing fik min sjæl til at synge. Jeg havde den dejligste ro og  kærlighed til mig selv og min krop bagefter behandlingen.

bottom of page