top of page

healing

Ro til krop og sjæl

Healing er det op til den enkelte om det skal være på klinikken eller hjemme i egne omgivelser. Der findes mange forskellige slags healinger, men alle går ud på at skabe balance i og ro i din krop og sjæl. Jeg hjælper mennesker ud af deres lidelse, smerte og blokeringer der er i kroppen. Som healer skaber jeg balance i din krop og sind. Jeg har selv gået igennem mange udfordringer og blokeringer i mit energisystem, og fået healet og renset. Det er en vigtig forudsætning for at selv at være en dygtig healer for andre.

Hjertehealing

Jeg er kanal for højtvibrerende universelle energier, hvor jeg åbner dit hjerte og lader det guddommelige lys og kærlighed og mange healende energier komme igennem. Denne healing er utrolig smuk, den er meget blid og gennem hele healingen fyldes ud op med kærligt lys og energi fra universet.

 

Fra mine klienter har jeg oplevet stor kærlighed og taknemlighed for at de har fået et større overblik, mindsket deres fysiske smerter og fået mere ro i deres indre. De har fået en større livsglæde med healingerne.

bottom of page