top of page

fjernhealing

Modtag healing i lys & kærlighed i dit eget hjem

Fjernhealing skaber ro og balance til din krop og sjæl. Du behøver ikke at være i klinikken for at få en healing. Du skal blot ligge stille når du modtager healingen. Vi aftaler en tid der passer dig bedst og det eneste du skal gøre er at tage imod healingen med et åbent hjertet og sind. Inden fjernhealingen kontakter jeg dig over telefonen eller Messenger for at høre om dine ønsker om der er noget du gerne vil slippe. Det er dit eget valg om du vil sidde eller ligge ned. Under selve healingen kan du opleve billeder, dufte, varme, kulde, symboler, men alt er som det skal være, det er energierne du mærker. 

Når healingen er slut er det meget vigtig at du drikker rigeligt med vand, det understøtter den udrensning der kommer. For hver healing vil det bedste at der skal gå to uger imellem, så din krop kan modtage de energier der kommer og den kan følge med i hvad der sker.

Når jeg healer, enten om det er healing her i klinikken eller fjernhealing, så healer jeg med højt vibrerende universel energier der kommer til det højeste og bedste til den enkelte person jeg healer. Alt er beskyttet i guddommeligt lys og kærlighed. 

Få fornyet energi til din krop & sjæl med en fjernhealing!

bottom of page