top of page

eft/tft

 

 

En fantastisk oplevelse, hvor du på din egen krop vil mærke, hvor effektivt det er

 

 

Hvad er EFT

EFT er udviklet fra det gamle kinesiske meridian-energisystem kombineret med vestens psykologi. Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem, og at alle negative følelser skyldes en blokering i kroppens energisystem.

 

Hvad er EFT godt for

EFT er en utrolig effektiv metode, der giver hurtige resultater af: kroniske smerter, angst, stress, fobier, begrænsende overbevisninger, depression, fysiske gener.

 

Inden for energipsykologien betragtes negative følelser (såsom angst, depression, skam, vrede, osv.) som et udtryk for, at der findes en blokering i kroppens energisystem. Ofte er disse forstyrrelser knyttet til smertefulde minder. Det er dog ikke mindet i sig selv, der forårsager følelsesmæssigt ubehag eller smerte, men derimod tankerne omkring mindet. Når vi tænker på det, der skete, aktiveres blokeringen i energisystemet, hvilket skaber negative og smertefulde følelser. Sådanne følelsesmæssige blokeringer fører ofte til begrænsende overbevisninger og adfærd samt fysiske symptomer. EFT virker ved, at blokeringer i kroppens energisystem, der er kilde til følelsesmæssigt ubehag eller smerte, frigives. Mens den behandlede fokuserer på sit ubehag bankes (”tappes”) der let med fingerspidserne på specifikke punkter på kroppen (meridianpunkter). Således skabes der adgang til kroppens energisystem, og der skabes balance i systemet.

EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan skabe mulighed for at slippe det, der låser dig fast.

EFT er for ALLE: Børn, unge, handicappede, syge, raske, ældre, gamle… og det er gang på gang slået fast, at EFT kan hjælpe, hvor andre behandlinger har givet op fx:

  • Allergier

  • Fobier

  • Vægttab

  • Eksamensskræk

  • Tandlægeskræk

  • Angst

  • Følelsesmæssige ubalancer

´

Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vore helbred, men også alle andre aspekter af vores liv. Bruce Lipton

bottom of page